zorgcentra beveiliging

House care

zorgcentra beveiliging

AW Security B.V. is al een aantal jaren actief in de zorg, bij verschillende zorginstellingen. De beveiliging op deze locaties is complexer, waar ook met beleid naar gehandeld moet worden. 

Door mensen die zich in verschillende (leef)omstandigheden bevinden is de kans groot dat begeleiders, personeel, bewoners of bezoekers te maken krijgen met heftige emoties, zoals bijvoorbeeld onmacht, agressie of onbegrip. Met onze ruime ervaring weten wij hoe te handelen bij prikkels en onregelmatigheden. 

Onze beveiligers die ingezet worden in de zorg,  hebben grote affiniteit met de werkzaamheden die zij doen, zijn hiervoor getraind en gescreend. 

AW Security B.V. heeft voor ieder type zorgcentra een beveiliger en denkt actief met u mee. Aan de hand van de wensen, eisen en verwachting van de calamiteiten maken wij een beveiligingsplan en zoeken hierbij uiteindelijk de best passende collega’s bij, welke volledig aansluiten bij de wensen en eisen op uw locatie.

Zorgbeveiliging is een van de specialiteiten van AW Security B.V. 

Met de juiste trainingen, selectie en samenwerking is de aanpak van de beveiliging van AW Security B.V. anders en onderscheidend.