retail beveiliging

Veel retailers krijgen te maken met diefstal, waardoor schade geleden wordt, wat hoge kosten met zich meebrengt. Wat liever voorkomen wordt, dan genezen. 

Ook zijn er door COVID-19 zoveel maatregelen opgelegd, wat vaak voor de medewerkers moeilijk te handhaven is. 

Beveiligers van AW Security B.V. zijn inzetbaar bij verschillende soorten retail-winkels en zullen hier op alle vlakken een meerwaarde zijn. Zo verwelkomen zij de gasten, kunnen zij wijzen op de opkomende regels omtrent het COVID-19 en scannen zij de omgeving op onregelmatigheden.

Deze werkzaamheden kunnen zowel uitgevoerd worden in de winkel, bij de ingang, als achter de schermen bij de camerasystemen die in de winkel hangen. Het handelen van een beveiliger is op iedere locatie verschillend. Wij zullen daarom altijd een werkinstructie maken in samenwerking met u als opdrachtgever. 

Zo heeft u geen omkijken naar het naleven van de maatregelen, regels, diefstal en een vriendelijk ontvangst bij binnenkomst.

Wilt u meer informatie over ons bedrijf of retail-beveiliging, neem dan vrijblijvend contact met ons op. Dit kan via onderstaand formulier, per mail: info@awsecurity.nl of bel 085-7430244.