we vertellen je graag meer

Over ons

we vertellen je graag wat meer

AW Security B.V. en AW Evenementenbeveiliging B.V.  is een jong Nederlands beveiligingsbedrijf die werkt met gecertificeerde professionals, ervaren en getraind om te handelen in overeenstemming met de geldende wet- en regelgeving.

Bij ons staat uw tevredenheid als opdrachtgever centraal. We bespreken uw wensen uitvoerig voorafgaand aan elke opdracht en stellen een gedetailleerde werkinstructie en beveiligingsplan op. Vervolgens stellen we een team samen dat het beste past bij de specifieke opdracht, of het nu gaat om beveiliging voor evenementen of andere sectoren.

Naast het waarborgen van veiligheid, hechten we veel waarde aan gastvrijheid en representativiteit.

Wij bieden op maat gemaakte beveiligingsdiensten door heel Nederland, waarbij geen opdracht te groot of te klein is voor ons.

Sinds onze oprichting als eenmanszaak in december 2012 zijn we gegroeid vanuit de horeca- en evenementenbeveiliging naar diverse sectoren. Onze expertise strekt zich uit tot logistieke bedrijven, bouwplaatsen, monumentale panden, hotels, horeca, objecten, high-end retail en zorgbeveiliging. Onze beveiligers zijn getraind in verschillende disciplines, waaronder profiling, EHBDU (Eerste Hulp Bij Drank en Drugs), BHV en EHBO.

We zijn ook toonaangevend in zorgbeveiliging, waarbij we liever spreken van begeleiding. We ondersteunen verzorgenden om hun taken veilig uit te voeren en bieden ook faciliteiten zoals veiligheidsplannen en gerelateerde diensten.

Bij AW Security B.V. en AW Evenementenbeveiliging B.V. staat klanttevredenheid centraal. Voor elke opdracht stellen we een team samen dat voldoet aan uw specifieke behoeften. Gastvrijheid en representativiteit zijn essentiële elementen van onze dienstverlening. We zien onszelf als het visitekaartje van onze opdrachtgevers en streven naar een vlekkeloze uitvoering van elke opdracht, met heldere communicatie en professionele aansturing van ons personeel. AW Security B.V. en AW Evenementenbeveiliging B.V. zijn uw betrouwbare partners voor elke opdracht.

Meet the team

Experts AW Groep nederland b.v.

890c1ece-40fb-40f4-a53a-54d9f2838cf8

Marielle Blankestijn

Voorvrouw Cleaning
f.jwwb.nl-public-h-c-l-temp-mdbtktjpkwuijitsisaq-dlj0r5-CLARENCE

Clarence Feller

Operations security