evenementen

evenementen beveiliging

AW Event Security B.V. heeft veel ervaring opgedaan bij een groot scala van evenementen. Van familie gerelateerde evenementen tot zeer risicovolle danceparty’s. Kennis, ervaring, uitstraling, klantvriendelijkheid en professionaliteit zijn onze kernbegrippen die er toe bijdragen dat jouw evenement, als het om de veiligheid gaat, naar wens verloopt.

Wij werken landelijk, en hebben ook een landelijke dekking met betrekking tot personeel.

Ook werken wij voor grootschalige evenementen met samenwerkingspartners, deze zijn uiterst zorgvuldig gekozen en voldoen aan de eisen gesteld aan ons keurmerk evenementen beveiliging.

Veiligheidsplan

De meeste evenementen waren al vergunning plichtig. Maar naar aanleiding van een aantal dramatisch verlopen incidenten tijdens evenementen schroeven veel gemeenten hun eisen m.b.t. de veiligheid op en is het verplicht een veiligheidsplan aan te bieden.

AW Event Security B.V. heeft ook hierin veel ervaring en kan deze, voor jou wellicht stressvolle verplichting, uit handen nemen. Je krijgt een totaalplan aangeleverd, zijnde de basis waarop, met uitzondering van extremen, een vergunning zal worden afgegeven.

Door middel van een samengesteld formulier met vragen lopen wij samen met u door de stappen heen voor een goed, en duidelijk veiligheidsplan.

Wij denken met u mee, en zullen waar nodig invulling geven en bijdragen aan de veiligheid van uw evenement.

Voorafgaand aan het evenement zorgen wij, dat iedereen zijn/ haar rol kent.

Zijn alle scenario’s doorgesproken, en alle uitvalsroutes bekend voor een calamiteit.

Kortom, wij zorgen dat er een start is van een goed voorbereid evenement.

Nachtbewaking op en afbouw Evenement:

Buiten ons enthousiaste team van Evenement beveiligers hebben wij ook zeer professionele collega’s die uw eigendommen of uw spullen bewaken gedurende de nachten, of dagen dat het terrein opgebouwd of afgebouwd wordt.

Deze professionals lopen rondes over het terrein en surveilleren, bij grotere evenementen zal er gewerkt worden in area’s of gebieden, en zal ieder verantwoordelijk zijn voor zijn/ haar gebied.

Natuurlijk treden wij graag met je in contact om jouw wensen en onze mogelijkheden te bespreken.

Voor meer informatie, stuur een vrijblijvende mail naar: info@aweventsecurity.nl