10 jarig bestaan AW Security

VEENENDAAL Muziekfestivals, beurzen, winkels, horeca, bouwplaatsen. Waar en wanneer nodig zorgt AW Security uit Veenendaal voor professionele beveiliging. De overkoepelende AW Groep Nederland kent ook een allround schoonmaakbedrijf. Een totaalpakket dus voor een veilige en nette omgeving.

Afgelopen maandag vierde AW het tienjarig jubileum. Oprichter en eigenaar is Aaron Wiegel. Al op mijn zeventiende stapte ik als beveiliger in loondienst. Het ondernemersbloed ging kriebelen, met als prachtig resultaat AW Groep Nederland. Vanuit AW Security ontstond vorig jaar AW Cleaning. Samen goed voor ruim zeventig professionals, inclusief ingehuurde krachten. Mijn zus Tessa is officemanager. Soms werken we samen met partnerbedrijven.”

GASTHEERSCHAP AW Groep Nederland ontwikkelde zich tot een landelijke speler. De basis was ooit horeca- en evenementenbeveiliging. Die activiteiten groeiden uit tot logistieke dienstverleners, bouwplaatsen, objecten (bijvoorbeeld receptiediensten en BHV-taken), zorgcentra, retail, noodopvang voor Oekraïense vluchtelingen, GGD-teststraten en persoonsbeveiliging.”

De beveiligers zijn allemaal gecertificeerd, integer, discreet en vriendelijk in de omgang. En doortastend als het moet. Want uiteraard staat veiligheid voorop. Bij beveiliging denk je algauw aan dreigend uitziende zware jongens. Dat is een verkeerd beeld. Wij willen vooral gastheerschap uitstralen en rust creëren. Gebruikers van een locatie moeten zich daar welkom en veilig voelen en ongestoord kunnen genieten of verblijven. Bij een calamiteit volgt er uiteraard actie.”

UITGEBREID PLAN Beveiliging is meer dan even een blik beveiligers opentrekken. Net zoals reiniging meer inhoudt dan een doekje over een bureau halen. Glasbewassing, vloeronderhoud, gevelreiniging, bouwoplevering: het hoort er allemaal bij. We zijn 24/7 bereikbaar en onderhouden korte lijnen met de opdrachtgever, om snel en flexibel te kunnen schakelen. Dat geldt ook voor onze contacten met politie en gemeenten.”

AW Groep Nederland is een heel open bedrijf. Tessa en ik zijn persoonlijk betrokken bij het ‘veldwerk’, zorgen ervoor dat alles op rolletjes verloopt en letten op de nacontrole. In overleg met de klant wordt een uitgebreid beveiligings- of schoonmaakplan opgesteld, na inspectie van de locatie. Alle relevante aspecten en specifieke omstandigheden worden hierin meegenomen. We zijn op de hoogte van wet- en regelgeving en de benodigde vergunningen. Zo ontstaat altijd een maatwerkopdracht.”

Zie www.awgroepnederlandbv.nl of bel naar 085-74 302 44.